venti tu™ je nezvanično nastao u novembru 2016. godine kao nezavisni onlajn brend, čija je misija proizvodnja preparata za prirodne nokte. Stvaranjem brenda koji se bavi isključivo prirodnim noktima Danijela – nail art blogerka sa bloga http://bydanijela.com/ postala je pionir te tržišne niše u Srbiji. venti tu™ je (dok je bio na nivou ideje) svrstan u top 5 biznis ideja za 2017. godinu na takmičenju Istraži svoj biznis – Faza II, prema mišljenju Razvojne agencije Srbije i Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC). Istovremeno, brend je nosilac državne subvencije na lokalnom nivou za 2017. godinu, pri čemu je u izboru zauzeo ubedljivo prvo mesto. Ručno pravljeni 100% organski puteri za negu i oporavak noktiju i zanoktica su sertifikovani od strane Centra za Ekologiju i TehnoEkonomiku (CETE).

Sertifikat IHTM CETE br.325/272 POU

Sedište i naziv
Danijela Vojnović pr venti tu™ Proizvodnja preparata za manikir i pedikir, Jovana Sterije Popovića br.63 22330 Nova Pazova / Republika Srbija

Prijatelj sajta

Naš tim

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koju vrstu poslovne saradnje, uključujući i distribuciju naših proizvoda, možete nas kontaktirati putem dole navedenih email adresa i brojeva telefona.

null

Danijela Vojnović

Founder / Art director

contact@ventitu.rs  

[+381 69] 220 89 89

null

Pavle Puhača

Co-founder / CEO

pavle.puhaca@ventitu.rs 

[+381 63] 116 22 05

 

 

null

Marko Petrović

Brand manager / Promoter

marko.petrovic@ventitu.rs

[+381 64] 012 46 18

null

dizajn Laboratorija

Design team / Photography

Jovan Milošev i Milica Puhača

https://www.instagram.com/dizajnlaboratorija/